pondělí 13. června 2011

Sony Ericsson Xperia Play




Hledáte mobil s adroidem a milujete hry natolik, že chcete hrát vždy a všude? Pokud s sebou nechcete pořád tahat dva přístroje, pak pro Vás máme myslím naprosto ideální řešení. Tímto řešením není nic jiného než telefon Sony Ericsson Xperia Play. I když už v současné době tolik nehraju a tak nemůžu říct, že by tento mobil s androidem byl pro mě, stejně si myslím, že půjde o velmi úspěšný model. Mobilní telefony jsou ideálním zařízením na hraní her, ale zatím si to příliš mnoho výrobců neuvědomilo a tak jsem do současnosti mohli vidět jenom skutečně několik málo herních mobilů. Musím se přiznat, že nevím, jestli už existuje nějaký herní mobil s androidem, ale myslím si, že Sony Ericsson Xperia Play je zcela první.

Pokud jde o chytré telefony, je vždy nejdůležitější, aby telefon velmi rychle běžel a to bez jakéhokoliv sekání a problémů. K tomu takový chytrý mobil potřebuje výkonný procesor a ten tento mobil s androidem rozhodně má, to si můžete být jistí. V Sony Ericsson Xperia Play najdete 1GHz procesor Snapdragon.

Jaká je druhá věc, kterou musí každý dobrý herní mobil mít? Jak již určitě tušíte, ta druhá věc je samozřejmě displej a ten je také více než slušný. Má 4 palce, rozlišení 480x854 a dokonce 16 milionů barev. Takže se rozhodně nemusíte bát, že na hry neuvidíte.

Jak tedy vlastně hraní na Xperii funguje? No není to nic složitého, protože jak již bylo zmíněno a jak je patrné z názvu, jedná se o herní telefon s androidem. Telefon na první pohled vypadá jako úplně normální dotykáč bez klávesnice, ale to by byla obrovská chyba si myslet. Jedním jednoduchým pohybem se totiž pod dysplejem vysone velé a dobře udělané ovládání přesně na hraní her a zábava tak může začít. Je to trochu těžké popisovat, takže asi úplně nejlepší bude, když se na to podíváte na videu a všechno hned pochopíte.



Dobré na tomto mobilu s androidem je, že s polečně s novým mobilem dostanete pár her úplně zadarmo. Ono přece jenom mít herní mobil bez her by bylo poněkud hloupé. Je to třeba Fifa nebo the sims, takže určitě zajímavé hry. Dobré taky je, že další hry se dají stáhnout zdarma, i když samozřejmě za pořádné kousky si budete muset zaplatit. Dnes prostě pro výrobce existuje mnoho možností jak na telefonu vydělat a samotný prodej přístroje to vůbec být nemusí. Koneckonců i ceny konzolí jsou dotované a firmy vydělávají hlavně na prodaných hrách, tak proč by to pdobné nemohlo být u telefonu, že? V telefonu je také možné hrát některé hry z Playstation, ale nepochopil jsem úplně přesně jak toto funguje.

Tento mobil má Wi-Fi, GSM, rychlé datové přenosy, dostanete k němu 8GB kartu. Co jistě velmi potěší je 3,5 jack na sluchátka, stereo repráky, slušný foťák. Myslím, že pro milovníky her je to skutečně jasná volba.

Žádné komentáře:

Okomentovat