neděle 12. června 2011

Dvoujádrový mobil s androidem HTC Sensation



Jsou tomu zhruba dva měsíce, kdy společnost HTC odhalila svůj nový mobil s androidem HTC Sensation. Asi nejzajímavější na tomto mobilu je to, že tento telefon má dvoujádrový procesor.

Co tedy v HTC Sensation najdete? Především to je již zmíněný dvoujádrový procesor, v tomto případě je to procesor s názvem Snapdragon, který je taktovaný na 1,2 GHz. Všichni si jistě pamatujeme na doby, když jsme procesory s podbným taktem měli ve svých domácích počítačích, ní jsou takové procesory v mobilech s androidem, vývoj je tedy skutečně neuvěřitelně rychlý a vypadá to, že se nechystá zastavit. HTC Sensation toho má však mnohem více, co může potenciálním uživatelům nabídnout. Hlavně je to naprosto fantastický display, který má rozlišení skoro neuvěřitelných 540 na 960 obrazových bodů. Šířka displaye je 4,3 palce. Není moc mobilních telefonů s lepším displayem.

Jedná se o skutečný hiend telefon, takže v HTC Sensation najdete velmi mnoho moderních funkcí. Na tomto mobilu s androidem je nrpsto skvělé, že má třeba microUSB konektor. Je nepochopitelné, proč tak základní věc často u mobilů chybí.
Další věc u HTC Sensation, která je na skutečně velmi vysoké úrovni, je fotoaparát. Nejenom, že má tento foťák hned 8 megapixelů, dokonce u něj najdeme hned dva LED blesky.

HTC Sensation je mobil s androidem, který je poněkud větší, právě proto, že má tak velký display, je však také celkem tenký. Víte co Vás však na telefonu, kromě obřího displaye zaujme hned na první pohled? Je to právě to, jak je tento mobil s androidem vyroben. HTC Sensation má totiž celé své krásné tělo vyrobeno z jednoho kusu hliníku, což mu dodává skutečně luxusní až exkluzivní vzhled.

Již jenom dodejme, že v HTC Sensation najdete Android 2.3, Wi-Fi, A-GPS navigaci, Bluetooth ve verzi 3.0, vlastní paměť 1GB a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat