neděle 12. června 2011

Levný mobil s androidem


Hledáte levný mobil s androidem, který však rozhodně má toho hodně co nabídnout? Jestliže je vaše odpověd ano, pak hledáte Vodafone 945. Ceny na internetu ce velmi různí, ale viděl jsem ho prodávat nový za méně než 2500 Kč, což je skutečně na takový mobil s androidem fantastická cena.

Vodafone 945 patří mezi tzv. samrtphony, ostatně kdyby to nebyl smartphone, nemohl by ani mít android. Tento telefon je přímým nástupcem telefonu Vodafone 845, který slavil velký úspěch.

co tedy můžeme od mobilus androidem Vodafone 945 čekat? No je toho skutečně mnoho. Hlavně Vás jistě zaujme velký dotykový display, který má technologii multi-touch a rozlišení 240x400 obrazových bodů. Tento display má úhlopříčku 3,2 palce a zobrazí až 262 000 barevných odstínů, což je skutečně dost dobré. Tento levný mobil s androidem nemá klávesnici.

Jistě Vás bude zajímat, že v telefonu najdete android ve verzi 2.1. Telefon má A-GPS navigaci, Wi-Fi, pětimegapixelový fotoparát. Tento telefon má samozřejmě také slot na SD karty ve verzi micro, největší kartu, kterou telefon je schopný příjmout je 32GB. Nevíc přensě v kolika barevných variacích tento telefon existuje, ale zatím jsem se setkal jenom s verzí černou a stříbrnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat