pondělí 13. června 2011

Nejlevnější mobil s androidem



Na tomto webu už jsme se mohli seznámit se skutečně levným mobilem s androidem, jaký je však ten skutečně nejlevnější mobil s androidem? Není to samozřejmě úplně lehká otázka, ale v tomto přízpěvku se na tuto otázku, která jistě zajímá velké množství lidí pokusíme odpovědět.
Zjistit, jaký je skutečně ten nejlevnější mobil s androidem není nic až tak lehkého, budeme-li počítat is s přístroji, které nejsou nové. Potm se takové hledání stává téměř nemožným, budeme-li se však zabývat poze takovými přístroji, které jsou nové, pak by tato otázka měla být poměrně jednoduchá, taky bychom měli řešit jenom takové mobily s androidem, které se prodávají na území Moravy a Čech.

Potom, co jsem provedl důkladný průzkum webu, jsem dospěl k názoru, že nejlevnější mobil s androidem, který se bude v nejbližší době prodávat je T-Mobile Move. Jak jste si jistě všimnuli, máme tady telefon ještě levnější, jenomže to už není úplně nejnovější model, zatímco T-Mobile Move nejnovější je. Proto si myslím, že právě tento model by měl být v současné době považován za nejlevnější mobil s androidem, nemluvě o tom, že má novější verzi androidu. Cena je přitom prakticky stejná.

T-Mobile Move skutečně je přímým konkurentem Vodafonu 845. Tento mobil s androidem má stejně velký display, tedy 2,8 palce a je samozřejmě dotykový. V tomto mobilu najdete také rychlé přenosy dat, nebo GPS navigaci. Co však má tento telefon patrně o něco horší, je fotoaparát, který má na dnešní dobu ubohých 2Mpix, což je dost málo. Na druhou stranu je dobré vědět, že počet megapixelů opravdu nevypovídá o kvalitě fotoaparátu. Maximální karta, kterou do telefonu dostanete je 32GB.

I když je tedy Vodafone 845 levnější, myslím, že vzhledem k novější verzi androidu a obecně tomu, že tento telefon je o dost novější, tak bych řekl, že nejlevnější mobil s androidem je T-Mobile Move, protože ho za ne příliš nevýhodných možností můžete mít od T-Mobile už za 1 korunu.

Žádné komentáře:

Okomentovat